DE AIRCONDITIONING SPECIALIST

Wilting Techniek biedt een breed assortiment van airconditioning systemen binnen zowel de losse units als split en multi split producten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor airco gereedschappen, toebehoren, bevestiging en installatie materiaal. Wij hanteren forse kortingen op onze airconditioners en u kunt bij ons ook terecht voor een offerte op maat.

Vragen over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

AANBIEDINGEN

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”single-split-set” number_posts=”3″ offset=”1″ orderby=”price” order=”DESC” out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”yes” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_sale=”no” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Single Split Sets

WAND, VLOED, KANAAL OF PLAFONDMODEL

Single Split Sets

De meest eenvoudige split airco is de single split airco. Dit type airconditioner bestaat uit één binnendeel verbonden aan één buitendeel en is voornamelijk geschikt om het klimaat in één binnenruimte te beheersen. Afhankelijk van uw wensen is een single split airco te verkrijgen als wand-, vloer-, kanaal- of plafondmodel.

Multi Split Sets

Wilt u meerdere binnenruimtes koelen of verwarmen, dan kunt u beter kiezen voor een mutli split systeem. Er worden dan maximaal 5 binnendelen gekoppeld aan het buitendeel. Ook hier kunt u kiezen voor diverse wand-, vloer-, plafond- en kanaalmodellen. Deze zijn onderling te combineren en kunnen onafhankelijk van elkaar functioneren. Wilt u bijvoorbeeld een wandmodel in één ruimte en een vloermodel in een andere ruimte, dan is dat geen probleem.

Multi Split Sets

MEERDERE BINNENRUIMTE VERKOELEN OF VERWARMEN

LOSSE BINNENUNITS

STEL ZELF UW OPLOSSING SAMEN

Losse Airconditioning Unit

Wilt u zelf een single split of multi split pakket samenstellen? Wij leveren ook losse units met een breed assortiment aan gereedschappen en materialen.

LOSSE BUITENUNITS

STEL ZELF UW OPLOSSING SAMEN

Installatieservice

Een installatie van een wand- en/of vloermodel airco laat u vakkundig door Wilting Techniek uitvoeren. De airco en/of warmtepomp wordt door onze eigen ervaren monteurs geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.

Heeft u specifieke vragen over een installatie in uw huis of bedrijf neem dan gerust contact met ons op.

Installeren

WIJ INSTALLEREN, REPAREREN & ONDERHOUDEN

Airconditioner Materialen

INSTALLATIEMATERIALEN, TOEBEHOREN EN BENODIGDHEDEN VOOR AIRCONDITIONERS EN WARTMEPOMPEN

Onze Merken

Scherpe prijzen en een zeer vlotte levering. Ook de montage is zeer geslaagd. Top bedrijf Wilting Techniek!

Remo Speijers, Speijers Sports

Was op zoek naar een goede oplossing voor ons hitte probleem op de eerste etage van ons pand. Wilting kwam met een oplossing op maat en hebben ons in no time voorzien van goede producten en nu dus ook een fijne werk zowel in de winter als in de zomer.

Dave, Stappershoef PT

MELD JE AAN VOOR MAANDELIJKSE UPDATES OVER NIEUWE PRODUCTEN

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA